Zlatibor stanovi

Zlatibor je planina izuzetne lepote – prostrani proplanci, bujni pašnjaci, planinski potoci, prijatna klima, sa blago zatalasanim visoravnima i visokim i strmim padinama koje zajedno sačinjavaju posebna geografska svojstva ovog dragulja zapadne Srbije, ubrajaju ovu planinu među najlepše.
Ski centar “Tornik” nalazi se na nadmorskoj visini od 1.100 – 1.490m, 9km od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Klima na Zlatiboru je alpska i subalpska, što znači da su leta prijatno topla sa svežim noćima, a zime dosta duge, nisu preterano oštre i donose obilje padavina.

O NAŠIM APARTMANIMA

NOVOGRADNJA – Apartmani na Zlatiboru čija se spoljašnost savršeno uklapa u planinski ambijent, nalazi se u prelepom, prostranom i mirnom delu Zlatibora, na 10ak minuta lagane šetnje do jezera i samog centra. Lokacija obezbeđuje mir i tišinu sa nestvarnim pogledom na zelenilo, ali istovremeno obezbeđuje dostupnost svim značajnijim lokacijama. Toplina i ušuškanost naše zgrade pruža uživanje svim generacijama kako u letnjim, tako i u zimskim danima. Uskoro…

Pretraga

Compare listings

Compare